Istotne aspekty bhp (Wyższa Szkoła Logistyki, 2014)
Celem publikacji jest przedstawienie najistotniejszych aspektów w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, z uwzględnieniem charakterystyki kluczowych problemów i wyzwań współczesnego środowiska pracy.
red. Leszek Lewicki, Joanna Sadłowska-Wrzesińska.
Keywords: Mobbing; Choroby zawodowe; BHP; Zarządzanie ryzykiem; Czynniki zagrożenia zawodowego