Fire performance of frp reinforced concrete beams: experimental and theoretical studies - Rafi, Masood Muhammad. (Lambert Academic Publishing AG & Co. KG, 2010)
Przedstawiono eksperymentalny program badań doświadczalnych dotyczących ognioodporności FRP, wyniki tych badań oraz wnioski.
Masood Muhammad Rafi.
Keywords: Odporność ogniowa; włókna szklane; elementy budowlane; Konstrukcje żelbetowe; Badania pożarnicze