Mazowieckie pejzaże ([b.w.], 2010)
Album zawiera fotografie miejscowości z obszaru województwa mazowieckiego. Zdjęcia obrazują zarówno walory przyrodnicze posczególnych miast, jak i również przedstawiają najwspanialsze zabytki architektury. Na wstępie albumu załączono krótkie informacje i zdjęcia opisujące historię i system kształcenia w Szkołe Głównej Służby Pożarniczej w Warszawie.
Keywords: albumy; fotografia; architektura