Zastosowania statystyki i data mining w badaniach naukowych: [2009] (StatSoft Polska, 2009)
Wykorzystanie metod statystycznych i oprogramowania STATISTICA 9 w badaniach naukowych.
Bibliogr.
Keywords: Statystyka; Programy komputerowe