Analiza danych przemysłowych - jakość i innowacyjność w praktyce (StatSoft Polska, 2009)
Opisano możliwości zastosowania narzędzi statystycznych programu STATISTICA do analizy danych przemysłowych.
Bibliogr.
Keywords: Przemysł; Statystyka; Programy komputerowe