Innowacyjne rozwiązania w obszarze automatyki, robotyki i pomiarów (Przemysłowy Instytut Automatyki i Pomiarów, 2009)
Publikacja jest podsumowaniem I Ogólnopolskiego Konkursu ``Młodzi Innowacyjni 2009''. Zawiera artykuły uczestników konkursu dotyczące automatyki, robotyki i pomiarów.
red. nauk. Janusz Kacprzyk.
Keywords: Automatyka; Technika