Państwa członkowskie NATO: informator geograficzny - Lach, Zbigniew.; Skrzyp, Julian. (Akademia Obrony Narodowej, 2003)
Syntetyczne opracowanie charakterystyki wojskowo-geograficznej państwa wchodzących w strukturę NATO.
zespół aut. Zbigniew Lach, Julian Skrzyp.