Gospodarowanaie zasobami majątkowymi - Nowak, Eugeniusz. (Akademia Obrony Narodowej, 2002)
Zagadnienia związane z gospodarowaniem majątkiem przedsiębiorstwa.
Eugeniusz Nowak.
Keywords: gospodarka rynkowa; Ekonomia