Podstawowe wiadomości z zakresu walki z pożarami: materiał dydaktyczny do szkolenia kandydackiego w SGSP - Adamski, Aleksander.; Wróblewski, Dariusz.; Zarzycki, Jarosław (Szkoła Główna Służby Pożarniczej, 1998)
[Kompendium wiedzy dotyczące podstawowych wiadomości z zakresu walki z pożarami. Materiał wyjściowy (dydaktyczny) do szkolenia kandydackiego w SGSP.]
Aleksander Adamski, Dariusz Wróblewski, Jarosław Zarzycki.
Keywords: Szkolenie; Taktyka walki z pożarami