A breath of fresh air: London FireBrigade selects MSA`s M1 SCBA - Tawney, Patrick.
W artykule zaprezentowano samowystarczalny aparat oddechowy i technologię telemetryczną M1 SCBA, jaki otrzymała londynska straż pożarna.
Patrick Tawney.
Keywords: Aparaty oddechowe; Sprzęt ochrony dróg oddechowych; Technologia pożarnicza; Londyn (Wielka Brytania); Wielka Brytania