Wentylacja pożarowa klatek schodowych w Europie - Smardz, Piotr.
Zawiera porównanie wymagań zawartych w przepisach wybranych państw Unii Europejskiej w zakresie wentylacji pożarowej ewakuacyjnych klatek schodowych, w krajach: Wielka Brytania, Irlandia, Niemcy, Austria, Francja i Szwecja.
Piort Smardz.
Keywords: przepisy; drogi ewakuacyjne; Wentylacja; Oddymianie; Schody; Europa; Wielka Brytania; Irlandia; Szwecja; Niemcy; Austria; Francja