Groźny pożar piekarni - analiza akcji - Surmacz, Dariusz.
Opis pożaru i akcji ratowniczo-gaśniczej w piekarni w Gorlicach w listopadzie 2016 r. Przedstawiono etapy przebiegu akcji, przyczyny pożaru oraz wykaz uczestniczących w działaniach sił i środków.
Dariusz Surmacz.
Keywords: Pożary; Akcja ratowniczo-gaśnicza; Przedsiębiorstwo produkcyjne