Hełm - duma strażaka
Omawia różne typy hełmów strażackich w Polsce i na świecie, ich budowę, kolorystykę, komfort noszenia i funkcje ochronne. Przedstawia hełmy różnych producentów, problematykę konserwacji, okresu użytkowania oraz uszkodzeń, które powinny wyłączyć hełm z użycia.
Firenerd-pl.
Keywords: Środki ochrony indywidualnej; Hełmy strażackie