O CBRN - Łukaszek-Chmielewska, Aneta.; Jankowski, Daniel.
Opis konferencji zorganizowanej przez SGSP i Centralne Laboratorium Ochrony Radiologicznej nt. zagrożeń CBRN. Przedmiotem konferencji była sprawna organizacja systemów zapobiegania tego typu zdarzeniom oraz działnia interwencyjne.
Aneta Łukaszek-Chmielewska, Daniel Jankowski.
Keywords: CBRN