Istotne zmiany w systemie oceny zgodności wyrobów. / Jacek Zboina - Zboina, Jacek.
Artykuł jest pierwszym z cyklu 4 artykułów poświęconych zmianom w systemie dopuszczeń wyrobów wprowadzonych do użytkowania i wykorzystywanych przez jednostki ochrony przeciwpożarowej w Polsce. W powyższym artykule przedstawione zostały nowe podstawy prawne i zasady wydawania dopuszczeń dla wyrobu.
Keywords: Wyroby; atestacja; Józefów (woj. mazowieckie)