Warunki bezpiecznego transportu fosforu białego - Ziomek, Marcin.
Przedstawia zagadnienia bezpieczeństwa transportu fosforu, charakterystykę parametrów i zasady doboru odpowiednich cystern.
Marcin Ziomek.
Keywords: Bezpieczeństwo; cysterny; Transport; Substancje niebezpieczne i szkodliwe