Zwei Häuser in Vollbrand - Frei, Andreas
Przebieg akcji ratowniczo - gaśniczej pożaru budynków użytkowych na górzystych terenach Thusis (kanton Gryzonia)
Andreas Frei.
Keywords: Akcja ratowniczo-gaśnicza; tereny górskie; Szwajcaria