Trudna akcja na rzece
Opis ćwiczeń ratowniczych "BRDA 2013" z zakresu ratownictwa wodnego, odbywających się w naturalnych warunkach na rzece Brda. Omówiono scenariusz i cel ćwiczeń, wykorzystany sprzęt oraz przebieg poszczególnych epizodów i symulacji.
Krzysztof Łangowski.
Keywords: Ratownictwo wodne; ćwiczenia ratownicze; rzeki