Ausbreitungsverhalten von Kohlenstoffmonoxid
Przeprowadzono test rozwoju tlenka węgla w salonie. Wyniki badań.
Eike Hellenkamp, Joachim M. Marzinkowski, Philipp Hagemann, Albert Kisslinger, Thorsten Ridder.
Keywords: Tlenek węgla; Metody badawcze