"Brand beim Kieswerk" - Höhn, Roland
Przedstawiono przebieg akcji ratowniczo-gaśniczej pożaru żwirowni w Zernez (kanton Gryzonia). Akcję przeprowadzono w bardzo mroźnych warunkach pogodowych.
Roland Höhn.
Keywords: Akcja ratowniczo-gaśnicza; Warunki atmosferyczne; Przedsiębiorstwo produkcyjne; Żwir; Szwajcaria