A Clearer View of Thermal Imaging
Kamera termowizyjna jest obowiązkowym elementem w wyposażeniu strażaka, jednakże zmieniają się tylko jej postawy. W artykule objaśniono zmiany i ustawienia parametrów pozwalające na lepszą widoczność kamery termowizyjnej.
James Humpoletz.
Keywords: Kamery termowizyjne