A case for investigation
Omówiono znaczenie dochodzenia popożarowego. Mocne dowody dochodzenia stanowią jeden z cennych wskazówek pozwalających określić przyczyny pożarów. Krótka analiza rozwoju dochodzenia popożarowego.
B. Tregunna.
Keywords: Dochodzenie popożarowe