998 zgłoś się!
Omówienie systemu działania numeru alarmowego 998 i przybliżenie pracy dyżurnych stanowisk kierowania w centrach powiadamiania ratunkowego działających w ramach KSRG.
Maciej Schroeder.
Keywords: telekomunikacja; systemy komputerowe; Stanowiska kierowania