A capital under attack
Zbiór raportów przedstawiających sytuację w Londynie po zamachach bombowych 7 lipca 2005 r.
Tł. tyt.: Stolica podczas bombowych ataków terrorystycznych
Keywords: Terroryzm; Zamach w Londynie (2005); Zdarzenia nadzwyczajne; Londyn (Wielka Brytania)