A case for an integrated rescue device in turnouts
Przedstawiono sprzęt i metody stosowane do ratowania strażaków podczas akcji ratowniczo-gaśniczej. Znaczenie środków zintegrowanego ratownictwa.
Scott Somers.
Keywords: Ratownictwo; wypadki strażaków