A brief review on active fire protection engineering systems in China
Opis najnowszych systemów oddymiających i gaśniczych stosowanych w budownictwie chińskim.
W.C. Fan, R. Huo, B. Yao, W.K. Chow.
Keywords: Budownictwo; systemy gaśnicze; Oddymianie