15 minutes & counting
Problemy powstające podczas akcji z udziałem materiałów niebezpiecznych. Przedstawiono przykład takiej akcji.
P.H. East.
Keywords: Substancje niebezpieczne i szkodliwe; akcja poszukiwawczo-ratownicza