Stan obecny i perspektywy dalszej rozbudowy cz.2
Przedstawiono organizację KSRG na poziomie województwa i kraju oraz kierunki dalszego rozwoju systemu w Polsce.
Wojciech Kubicki.
Keywords: Organizacja straży pożarnych