Counselors on call
Omówiono zalety systemu zarządzania stresem podczas sytuacji kryzysowych. Dla straży pożarnej Oklahoma City zbombardowanie Murrah Federal Building było prawdziwym egzaminem wytrzymałości psychicznej. Przedstawiono przebieg akcji ratowniczej.
K.P. Bunch, T.G. Wilson.
Keywords: Sytuacje kryzysowe; Katastrofy; Stres