Window of opportunity
Zmiany legislacyjne dotyczące obiektów mieszkalnych mające na celu zwiększenie bezpieczeństwa pożarowego obiektów.
B. Pulford.
Keywords: Bezpieczeństwo pożarowe; przepisy; Budownictwo mieszkaniowe