Quick drills
Przedstawiono kilka ćwiczeń przeznaczonych dla strażaków z doświadczeniem (wypadek drogowy, pożar w budynku, działania na lodzie). Sprawdzano szybkość przeprowadzenia akcji.
Martin C. Grube.
Keywords: Szkolenie; ćwiczenia