Statistical information
Analiza strat popożarowych w okresie kwiecień 2000 - - marzec 2001, w różnych obiektach użyteczności publicznej.
I. Jerome.
Keywords: Statystyka pożarnicza; straty popożarowe; Budownictwo użyteczności publicznej