War and peace. NATO's role in the 21st Century
NATO kojarzone jest z operacjami militarnymi i utrzymywaniem pokoju, ale przez ostatnie 50 lat pomaga też w zdarzeniach związanych z katastrofami naturalnymi. Przedstawiono zadania NATO podczas klęsk żwyiołowych.
Emily Hough.
Keywords: Katastrofy; Klęski żywiołowe