Going underground the metro in Copenhagen
Przedstawiono pomiary bezpieczeństwa pożarowego metra w Kopenhadze, które zostanie otwarte w październiku 2002 r. Dużą uwagę zwrócono na system wykrywania pożaru.
M. Gravesen.
Keywords: Metro; systemy wykrywania pożaru; Bezpieczeństwo pożarowe