Healing scars and restoring lives
Artykuł rozpoczynający serię dotyczącą obrażeń ciała. Przedstawiono możliwości wyleczenia z poparzeń w instytucie RAFT - Institute of Plastic Surgery.
A. Lynch.
Keywords: Zagrożenia zdrowia; Zagrożenia życia; Oparzenia; Ratownictwo medyczne