Pentagon under attack
Opisano zdarzenia w Waszyngtonie z 11 września 2001r. (atak terrorystyczny na Pentagon). Przedstawiono przebieg akcji ratowniczej.
Tł.tyt.: Atak na Pentagon
Keywords: Akcja ratowniczo-gaśnicza; Terroryzm; Pentagon; Zdarzenia nadzwyczajne; Ratownictwo; wypadki śmiertelne; Sytuacje kryzysowe; akcja poszukiwawczo-ratownicza; Katastrofy; Waszyngton (Stany Zjednoczone Ameryki)