Wystawa, jakich mało
Opisano wystawę i konferencję EDURA 2001, która odbyła się w dniach 20-25 czerwca 2001 r. w Częstochowie oraz naradę komendantów powiatowych PSP. Wymieniono nagrody i wyróżnienia dla firm - wystawców EDURA 2001.
Keywords: wystawy; konferencje