Pipeline rupture: a case study
Opis akcji ratowniczej prowadzonej po wycieku paliwa z rurociągu. Zdarzenie miało miejsce w listopadzie 2000 r.
Eric G. Bachman.
Keywords: Paliwa; Ratownictwo chemiczne; akcja poszukiwawczo-ratownicza; ciecze; Rurociągi