Controlling the door
Należy wyciągać wnioski z zaistniałych wypadków, podano więc przykłady wypadków strażaków podczas prowadzenia akcji ratowniczo-gaśniczej. Ich życie było zagrożone drzwiami w pomieszczeniach.
Lance C. Peeples.
Keywords: Pożary; Zagrożenia życia; wypadki strażaków; Pożary wewnętrzne; Drzwi