Asbestos - can one fibre kill ?
Słowo azbest wywołuje w ludziach strach i panikę. Czy jest to reakcja słuszna czy po prostu histeria błędnie poinformowanych? Na to pytanie starają się odpowiedzieć autorzy artykułu.
J. Hoskins, B. Brown.
Keywords: Substancje niebezpieczne i szkodliwe