Cool deals to cut car crimes
Pomiędzy kwietniem 1999 r. a kwietniem 2000 r. walijska straż pożarna została wezwana do 1600 podpaleń samochodów. Roczne straty oszacowano na 3.192.000 Ł. Na mocy aktów prawnych straż podjęła współpracę z policją w walce przeciwko podpaleniom.
J.H. Fitzjohn.
Keywords: Podpalenia; straty materialne; Samochody