Fire protection from construction to halon replacement
Wnioski z konferencji Brytyjskiego Towarzystwa Systemów Ochrony Przeciwpożarowej, która odbyła się na początku roku w Londynie.
Tł. tyt.: Ochrona przeciwpożarowa - od początków do wycofania halonu
Keywords: Zabezpieczenie przeciwpożarowe; Systemy zabezpieczenia przeciwpożarowego; halony; Środki gaśnicze i neutralizujące