Building up a stock
Jednym z głównych celów Krajowego Konsorcjum Użytkowników Halonu jest zorganizowanie systemu zapasów halonu, aby upewnić się, że jego nadwyżki zostaną dostarczone tym gałęziom przemysłu, które nie są w stanie działać bez niego w najbliższej przyszłości.
M. Dale.
Keywords: Środki gaśnicze i neutralizujące; halony