Safety in any event
Co roku w Royal Albert Hall w Londynie 1,2 miliona ludzi bierze udział w różnego rodzaju imprezach, spotkaniach itp., co sprawia, że jest to jedno z najsłynniejszych miejsc na świecie. Oznacza to także, że specjalista BHP musi stawić czoła wielu trudnym sytuacjom aby zapewnić bezpieczeństwo uczestnikom imprez jak i pracownikom. Z doświadczeń Jane Jemmett.
S. Blaney.
Keywords: Zgromadzenia i imprezy masowe; Budownictwo użyteczności publicznej; sale widowiskowe; BHP