HSE publishes interim report into Selby train crash
Raport dotyczący kolizji dwóch pociągów i samochodu osobowego w Great Heck niedaleko Selby w Wlk. Brytanii podkreśla wagę współpracy różnych departamentów w tego rodzaju katastrofach.
S. Chamberlain.
Keywords: Katastrofy; Współdziałanie służb; Wypadki kolejowe; Ratownictwo