Restructure of disaster management in Colombia
Przedstawiciele rządu kolumbijskiego i sztabu zarządzania kryzysowego odwiedzili Wlk. Brytanię w celu pogłębienia dotychczasowej współpracy jak również zasięgnięcia informacji dotyczących organizacji straży w Wlk. Brytanii. Przedstawili plan zmian w dotychczasowym sposobie zarządzania w sytuacjach kryzysowych.
D. MacOwan.
Keywords: Organizacja straży pożarnych; Zarządzanie kryzysowe; Współpraca międzynarodowa