Nauka na nietypowej trasie
Opisano przebieg poszczególnych działań podczas ćwiczeń Miejskiego Zespołu ds. Ochrony Przeciwpożarowej i Ratownictwa w Poznaniu. Przedstawiono ćwiczenia teoretyczne oraz działania praktyczne.
Jerzy Ranecki.
Keywords: Ratownictwo; Szkolenie; Ćwiczenia pożarnicze