Statistical information
Tabelarycznie przedstawiono dane statystyczne pożarów w okresie marzec 1999 - luty 2000, w różnego typu obiektach użyteczności publicznej oraz przyczyny powstania pożarów. Wykaz strat materialnych.
I. Jerome.
Keywords: Budownictwo użyteczności publicznej; Statystyka pożarnicza; straty materialne