Śmiertelna pułapka
W tunelu pod górą Kitzsteinhorn, w Austrii, zapaliła się kolejka górska wioząca narciarzy na lodowiec. Opis katastrofy, przebieg akcji ratowniczo-gaśniczej.
Keywords: Wypadki kolejowe; tunele; Pożary; Akcja ratowniczo-gaśnicza; Katastrofa kolejki górskiej w Kaprun (2000); wypadki śmiertelne; Austria