Nowa formuła przepisów ADR
Omówiono przepisy zawarte w umowie Europejskej dotyczące międzynarodowego przewozu drogowego towarów niebezpiecznych ("umowa ADR").
Bolesław Hancyk.
Keywords: przepisy; ADR; Substancje niebezpieczne i szkodliwe; Transport drogowy